BIJ DENTAL&CO LATEN WE UW LACH WEER STRALEN.

Welkom bij Dental&Co

Wij stellen ons graag aan u voor als een jong en dynamisch team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar perfectie door up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit doen we met behulp van de modernste apparatuur en cursussen zowel in het binnen- als buitenland.

Een kijkje bij Dental&Co in

DE PRAKTIJK

In onze praktijk maken we de keuzes samen. We kijken naar uw wensen en onze bevindingen, deze bundelen we samen tot een behandelplan wat volledig naar uw wens is en in uw financiële plaatje past.

Wij staan voor transparante zorg.

Welke behandelingen wij bieden

BIJ DENTAL &CO

Tandheelkunde

Bij Dental&Co in Den-Bosch verspreidt onze expertise uiteen van algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en tandvlees behandelingen die grotendeels worden vergoed door uw verzekering.

Cosmetische ingrepen

Cosmetische ingrepen worden zoals botox of fillers worden bij ons uitgevoerd door ervaren artsen. De arts zal al uw wensen vooraf bespreken. Hierbij worden ook de positieve en negatieve effecten van uw behandeling besproken.

Angstbegeleiding

Bij Dental&Co begrijpen wij onze bange klanten heel goed en dat is bij ons niet nodig. Wij maken gebruik van de nieuwste producten in de tandheelkundige industrie die pijn verlicht en een plezierige ervaring aan de tandarts brengt.

TARIEVEN

Wij houden ons aan de standaard tarieven die door De Nederlandse Zorgautoriteit (NZA), in opdracht van de overheid, voor elke behandeling zijn vastgesteld.

Door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten bij uw zorgverzekeraar bent u volledig of deels gedekt voor kosten bij uw mondzorgspecialist.

CHARITY

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is.

Een deel van de omzet van uw uitgebreide gebitsreiniging gaat naar deze twee geweldige initiatieven.

Bel ons nu!