Kinderen staan
centraal

Dental&CO,
De tandarts voor kinderen

Bij Dental & Co begrijpen we dat kinderen soms bang zijn voor de tandarts. Daarom bieden we een kindvriendelijke aanpak en zachte technieken om hun angst te verminderen en een positieve tandheelkundige ervaring te bieden. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en dat de tandarts voor kinderen geen beangstigende ervaring hoeft te zijn.

Hoe we bij Dental&Co kinderen laten

WENNEN AAN DE TANDARTSSTOEL

De eerste keer

Ons advies is om een afspraak in te plannen vanaf het moment dat de eerste tandjes zijn doorgebroken. Het melkgebit van uw kind en de periode van de wisselfases, zijn de momenten waarop uw kind het meest is blootgesteld aan de kans op gaatjes.

Met het gewoon gaaf programma van het Ivoren Kruis zorgen wij er samen voor dat we dit kunnen voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Stap voor stap

Spelenderwijs laten we kinderen wennen aan de tandartsstoel en maken we ze bekend met alle hulpmiddelen die de tandarts gebruikt. Ook helpen we de ouders bij het onderhouden van het gebit van hun kind door middel van handige tips en tricks.

Elk kind is bijzonder en verdient zijn eigen bijzondere aanpak. De juiste benadering leidt tot het beste resultaat.

Teamwork, makes the dream work en samen met uw kind werken wij als team naar het eindresultaat van een gewoon gaaf gebit!

Cadeau bij inschrijving

Ouders die hun kinderen bij ons aanmelden krijgen van ons een Philips Sonicare ProtectiveClean t.w.v. €89,99 of Sonicare for kids t.w.v. €32,99 cadeau! Voor de kleine kinderen hebben we nog een leuke extra, zij krijgen een leuk kleurboek en een Sparkly knuffel! Ook kunt een gratis poets-app; Sparkly downloaden. De Philips Sonicare for kids maakt via Bluetooth contact met de app en leert uw kind spelenderwijs de juiste poetstechniek.

Maak Sparkly blij door goed te poetsen en verdien cadeautjes door hem eten te geven en kunstjes te leren. Als je niet goed poetst of te snel stopt met poetsen wordt Sparkly droevig.

Een tandheelkundig sprookje bij

KIDS EVENT

Een bezoekje aan de tandarts wordt hartstikke spannend als je favoriete Disney prinses of held op je staat te wachten. Dental & Co organiseert een aantal keer per jaar een kids event. Tijdens dit event krijgen uw kinderen poetsles van bijv. Assepoester, Spiderman of misschien zelfs Mickey Mouse! Zo leren ze de juiste technieken en associëren ze de praktijk met een GEWELDIGE ervaring! Spelenderwijs leren we ze bewust te worden van wat ze eten, hoe gaatjes ontstaan en nog vele andere gave dingen!

Wat hier tegenover staat? Niets, dit preventieve programma wordt volledig vergoed door ons en de zorgverzekering. Meld uw kind dus snel aan!

SCHRIJF JE NU IN!

Bij Dental & Co staan we voor persoonlijke aandacht en zorg voor een stralende glimlach. Schrijf je vandaag nog in voor een vlotte afspraakplanning en een zorgeloze tandheelkundige ervaring!

Inschrijfformulier Dental & Co

Bel ons nu!