Co staat voor
cosmetics

Cosmetische ingrepen

Bij Dental & Co bieden we cosmetische ingrepen om uw gezicht en huid mooier te maken. Ons doel is om u de beste versie van uzelf te laten voelen! En soms is het helemaal niet erg om moeder natuur daar een handje bij te helpen. Onze cosmetische arts is een expert in het perfectioneren van uw schoonheid op een natuurlijke, klassieke manier.

Het beste voor een

RIMPEL BEHANDELING

Een rimpelbehandeling kan een goede oplossing zijn wanneer u zicht stoort aan rimpeltjes in uw gezicht. De worden veroorzaakt door het samentrekken van de aangezichtsspieren, die vlak onder de huid liggen. Iedere keer als u lacht, boos kijkt of front. Dit is het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Natuurlijk spelen ook andere factoren mee bijv. genetische aanleg, blootstelling aan zonlicht, roken en uw gezondheid kunnen van invloed zijn.

Verschillende soorten

INJECTABLES

Grofweg zijn er twee verschillende soorten injectables, fillers en spierontspanners. De fillers die worden toegepast om dynamische rimpels mee te behandelen. Deze rimpels ontstaan door volumeverlies bij het ouder worden en dit kan worden opgevuld middels een filler. Daarnaast kan er worden gewerkt met een spierontspanner om rimpels die ontstaan bij de mimiek van het gezicht mee te verzachten.

Maar wist u dat botox ook op medisch vlak van toepassing kan zijn? Bijv. als u vaak last heeft van migraine of tandenknarsen/klemmen. Met botox verslappen ze de spier die hiervoor zorgt.

Plan uw afspraak

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake consult, een afspraak te plannen of uzelf in te schrijven bij onze praktijk.

Bel ons nu!