BlackMango-Black

Dental&Co
plus meer

Leer Dental&Co kennen

over ons

Wij stellen ons graag aan u voor als een jong en dynamisch team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar perfectie door up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit doen we met behulp van de modernste apparatuur en cursussen zowel in het binnen- als buitenland.

Een oase van rust,

geen angst

Bang zijn voor de tandarts is niet ongewoon, je hoeft je hier dan ook zeker niet voor te schamen. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan.

De oorzaak hiervan kan komen door bijvoorbeeld een slechte ervaring in het verleden, angst voor witte jassen, afschrikwekkende verhalen van anderen of voor het geluid van de boor. Het begint vaak al met het idee dat je een afspraak hebt. Vervolgens raap je al je moed bij elkaar en loop je de praktijk binnen. De geur en de ruimte zorgen voor die eerste associatie met het onderliggend probleem.

Dental&Co is hier volledig op ingericht. Zodra u de praktijk binnenstapt ervaart u een oase van rust. Onze patiënten zeggen ook wel dat het voelt alsof je iemand z’n huiskamer binnenstapt. Door onze tien jaar aan ervaring binnen het vak en de vele verhalen van onze patiënten die bijgedragen hebben aan onze visie, verwelkomen we u graag bij ons thuis.

Wat de oorzaak ook is van uw angst, het is erg belangrijk dat er een sfeer van wederzijds vertrouwen is tussen u en uw behandelaar. Wij besteden veel aandacht aan de behandeling van volwassenen en kinderen met angst. We nemen hier graag geruime tijd voor om samen te praten over wat nu het beste bij jou past. Als u bang bent om een behandeling te ondergaan of allerlei vragen heeft schroom dan niet om dit aan te geven. 

Wij zijn uw zorgverlener en uw zorg staat bij ons centraal. U bent meer voor ons dan een nummertje. U bent dat bekend gezicht wat we om het half jaar of vaker zien. Uw verhalen over uw belangrijke momenten bijv. de geboorte van uw (klein)kind of het slagen voor een examen zijn wat onze werkdag leuker maken. U bent waar wij het voor doen.

Aromatherapie

Neem rustig plaats op de bank en laat u leiden door de aromatherapie die door de praktijk wordt verspreid. Er verschijnen meer en meer studies die de werking en eigenschappen van oliën ondersteunen. Het lijkt erop dat onze reukzin een grote rol speelt bij de werking van aromatherapie. De geurreceptoren in onze neus communiceren met delen van onze hersenen (limbisch systeem) die herinneringen en emoties opslaan. Er zijn aanwijzingen dat inademing van moleculen uit essentiële oliën het limbisch systeem stimuleert en vanuit daar onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid beïnvloedt. Aromatherapie wordt ingezet op verschillende niveaus – van thuisgebruik, spa’s of ziekenhuizen. Het lijkt er sterk op dat essentiële oliën een positief effect geven bij verbetering van de stemming en het bevorderen van een gevoel van ontspanning. Van oliën als lavendel, roos, sinaasappel, bergamot, citroen en sandelhout is aangetoond dat ze kunnen ondersteunen bij onrust en stress.

Alles over onze

tarieven

Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen de behandelingen volledig vergoedt vanuit de basisverzekering. Alle vanuit de praktijk georganiseerde kidsevents zijn ook geheel kosteloos voor de ouders.

Wij houden ons aan de standaard tarieven die door De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, voor elke behandeling zijn vastgesteld. Deze tarieven kunt u terugvinden in de tariefbeschikking tandheelkundige zorg van de NZa.

Aanvullende tandartsverzekering

Door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten bij uw zorgverzekeraar bent u volledig of deels gedekt voor kosten bij uw mondzorgspecialist. U kunt dan een gedeelte of de gehele behandeling vergoed krijgen. Welke behandelingen en hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per verzekeraar en uw polis. Heeft u vragen over uw vergoeding, uw polisvoorwaarden of andere vragen over uw zorgverzekering? Dan adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 

Kostenbegroting


Om u niet voor verassingen te laten staan, ontvangt u bij voorgenomen behandelingen boven de €250,- een kostenbegroting. Aan de hand van uw kostenbegroting kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan of deze kosten geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed dan wel geheel of gedeeltelijk voor uw eigen rekening komt. Houd er rekening mee dat wij geen inzicht hebben in de hoogte van uw (resterende) budget.

Niet nagekomen afspraak


Kunt u een afspraak niet nakomen? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of via een e-mail aan ons weten. Een afspraak voor maandag moet men minimaal op de vrijdag ervoor afzeggen. Bij ziekte dient men voor 09:00 uur af te zeggen.
Wij hebben dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere patiënt te geven. Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, of niet komt opdagen, zal de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden conform onze betalingsvoorwaarden. 
Het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra service. U blijft er zelf verantwoordelijk voor, dat u op uw afspraak verschijnt. Wij vertrouwen op uw begrip.

Betaling
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar


Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

*Indien u geen aanvullende verzekering heeft, dient u direct naar de behandeling te betalen. Dit kan contant of door middel van een QR code.

"In a gentle way, you can shake up the world"

– Mahatma Ghandi

Onze samenwerking met

goede doelen

Het zijn vaak de kleine dingen die we doen die voor een ander die een groot verschil kunnen maken.
Vandaar dat Dental&Co trotse sponsor is van Stichting Voedselbank Den Bosch en het Nationaal fonds kinderhulp.Een deel van de omzet van uw uitgebreide gebitsreiniging gaat naar deze twee geweldige initiatieven. Samen met u dragen wij ons steentje bij aan de samenleving. 

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Om hun klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Vrienden thuis uitnodigen is spannend, want er is zo weinig. Voor een warme winterjas als het écht koud begint te worden, is niet altijd genoeg geld. Ook een fiets, om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen, is niet vanzelfsprekend. Laat staan verder kunnen studeren na de middelbare school…


Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Plan uw afspraak

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake consult,
een afspraak te plannen of uzelf in te schrijven bij onze praktijk.

Bel ons nu!